Vores mad

smagen af bornholm

Mad med gode råvarer

Hos Café Klint tilpasser vi årets sæson og går op i gode råvarer. Vi tilbyder en udsøgt menu med lækre retter og drikkevarer. Fra hjertevarmende tomatsuppe til forfriskende rabarbertrifli, til avocado på rugbrød med ristede kerner, urter og chili, eller vores kyllingesalat med bacon på ristet rugbrød. Smag den delikate lakseroulade på frisk salat med ramsløgsdressing, og afslut med vores uimodståelige chokoladekage. Hos Café Klint får du lidt af Bornholm i hver eneste bid.

Se menu

Smørrebrød & fisk

Prøv vores lækre udvalg af smørrebrød og fisk. Prøv vores sildetallerken med marineret-, karry- og Hammershus kryddersild, saltstegt sild med Bornholmersennep eller lune fiskefrikadeller med remoulade. Smag vores pandestegte fiskefilet, røget laks på rugbrød eller citronmarinerede rejer. Og for de ægte klassikere, prøv sol over Gudhjem eller vores Pariserbøf på franskbrød.

Se menu

Salater & Snacks

Prøv vores Cæsarsalat á la Klint med kylling, varmrøget laks med hytteostdressing eller nachos med ost, jalapenos, salsa og guacamole eller tapas. Vælg mellem vores fritter med valgfri dip eller nyd oliven og saltede mandler. Besøg os og nyd smagen af vores velsmagende salater og snacks.

Se menu

Sandwich & Burger

Prøv vores kyllingsandwich med ristet bacon og hjemmelavet karrydressing, Klintburger med grillet oksefilet og cremefraiche dressing, eller sandwich med varmrøget laks og hytteostdressing. Vælg mellem almindeligt brød eller friskbagt rugbrød fra Bager Mortensen i Nexø.

Se menu

Børneretter

Vi har lækre børneretter til de små. Vælg mellem fiskefilet eller fiskefrikadeller med brød eller fritter. Derudover tilbyder vi en velsmagende børneburger med ketchup, agurk, tomat, salat og fritter. Et godt måltid og velsmagende retter til de små.

Se menu